Her er muligheden for smukke gulve i Fåborg og omegn

Fåborg har en gulvmand der kan opfriske gamle og slidte gulve. Trægulve der skal have en gulvafslibning og ny gulvbehandling kan med fordel gøre brug af vores gulvservice. Afslibning af trægulve udføres bedst af en professionel gulvmand i Fåborg, og her er vi behjælpelig. Med god gulvservice, gulvinspiration og rådgivning er du godt på vej til at få et rigtig smukt og slidstærkt gulv i hjemmet.

NOTE: Der udføres gulvarbejde på hele Fyn og ikke kun i Fåborg.

fåborg gulvafslibning. Her skabes smukke og lyse gulve der med sin hvide og smukke patina virkelig gør en forskel for ethvert trægulv.

Gulvopgave i Middelfart

Vi har netop færdiggjort et stort gulvarbejde i Middelfart, hvor et fernisbelagt gulv blev afhøvlet, afslebet og pålagt en hvid olie. Valget stor mellem hvid lak, hvid lud og hvid olie, hvor olieløsningen blev valgt. Sikke en forvandling og sikke et flot gulv efterfølgende. Visuelt gav det så meget til boligen at det er umuligt at trå, ja – det skal næsten opleves.

Billig gulvafslibning i Fåborg

Som det lokale gulvfirma i Fåborg hjælper vi dig med afslibning og efterbehandling med:

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks

og forskellige andre løsninger efter ønske og behov. Vi lytter altid til vore kunders ønsker og drømme, hvorefter gulvarbejdet udføres herefter.

Boligindretning og gulvindretning er vigtig

Når et trægulv er afslebet og overfladebehandlet, er et element som gulvindretning også værd at tage hensyn til. Har man en stor gulvvase, småtæpper af den ene eller anden art? Måske små interiør som passer godt til trægulvet, så er det naturligvis en glimrende måde at støtte op om gulvets naturlige åre tegninger og stukturer samt den visuelle betydning som gulvfladen har.

” Et trægulv med den rette gulvindretning bliver understøttet på en forunderlig måde hvor træet virkelig kommer til sin rette. “

Din lokale gulvpartner i Fåborg

Når et trægulve skal friskes op, kan det ikke betale sig at udføre gør-det-selv gulvafslibning. Det er muligt med gulvsliber leje at få en gulvslibemaskine og udføre gulvarbejdet selv. Det er forholdsvis billigt at leje en gulvsliber i farvehandlere og byggemarkeder i Nyborg, Fåborg og Odense. Men også i andre byer som Svendborg og Assens er der muligheder. Jeg kan blandt andet henvise til:

  • XL-Byg
  • Silvan
  • Bauhaus

Her kan du også købe lak, lud, olie og hvad du ellers har behov for af rekvisitter.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *