Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres her af dygtige fagfolk med stor erfaring indenfor høvling. Trænger dit plankegulv til en renovering? Er hjælpen nær med billig gulvafhøvling priser. Har du et gulv med buler eller bølger eller en ugørlig overflade? Er en høvling løsningen. Ved besværlig lak eller andre skader, kan gulvafhøvling også være en metode.

Hvornår anvendes en høvling?

Spartelmasse eller besværlig lak kan også være ting der gør, at en gulvafhøvling er påkrævet. Ligesom skævheder og bølger i gulvet er en god opgave. Her er det nødvendigt forbedre bræddegulvet med en stor og kraftig gulvhøvl. Høvling benyttes på gulve, hvor en gulvafslibning ikke har sin gang på jorden, for eksempel ved:

 • Niveauforskelle og skævheder
 • Bølger
 • Lim
 • Spartel
 • Ridser, huller og hakker
 • Maling
 • Fernisbehandling
 • Stærk lakbehandling

Hvad er gulvafhøvling?

Afhøvling af bræddegulve er et renoveringsarbejde, hvor fagfolkene må være behændig og rutineret. Unøjagtigheder i afhøvlingen kan give høvleskader i træet og niveuforskelle i dybden af træet. Afhøvling stiller strenge krav til den professionelle gulvmand, idet den store gulvhøvl rigtig bearbejder træet. Der afhøvles 2 – 3 mm af træfladen, hvilket også kan være muligt ved meget grimme og ødelagte gulve. Vi har erfaringen, ekspertisen og kompetencen og ved netop hvilke tiltag der skal udføres. At høvle et gulv kræver blidhed, og bør ikke udføres som gør-det-selv afhøvling. Hvis høvlingen ikke laves godt, kan det blive omstændigt og dyrt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort gulvafhøvling kan i givet fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel til dit gulvarbejde. Her hos os får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvarbejde og dag-til-dag udførelse.

Afhøvling og gulvslibning

Efter at gulvafhøvlingen er udført vil plankegulvet fremstå ru. Derfor afsluttes høvlingen med en gulvafslibning, for at få den bedste overfladefinish før overfladebehandlingen igangsættes. Her kan træet påføres sæbe, lak, lud, voks, olie eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Den efterfølgende gulvslipning kan være rigtig polering, mellemslibning, let slibning og en finslibning. Vi vejleder gerne om gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling her på siden. For resten er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål. Der skal være sikkerhed for, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og afhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv fornyes?

Efter en afhøvling, gulvslipning og gulvbehandling, bliver de fleste massive gulve som nye. Du vil ikke kunne ane, at plankegulvet har været mangelfuld. Gulve må altid behandles godt samt rengøres, vedligeholdes og plejes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun udføres af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den sidste alternativ. Ved vores gulvarbejde får vi en del relevante spørgsmål, herunder:

 • Erfaring med høvling
 • Maskiner til gulvafhøvling
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • gulvafslibning maskine
 • Indhent tilbud pågulvafhøvling
 • Male før høvling
 • Råd om gulvafhøvling
 • Gulvafhøvling pris m2

Et andet sted på siden vil vi altid gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Hvis du ønsker vejledning eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Skal vi hjælpe dig med høvling?

Din fagmand vil altid fortælle dig, om en afhøvling er muligt. Såfremt dit bræddegulv trænger, så ring eller skriv gerne og få afhøvling pris}. Såfremt du er i tvivl, så¨kommer vi gerne forbi for en vurdering af dit plankegulv. Vi har altid billig afhøvling priser samt kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forny dit gamle gulv med en gulvafhøvling.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.