Gulvafslibning skaber rum – Sådan afsliber vi dit trægulv

Gulvafslibning er måden hvorpå et trægulv, på en let og enkel vis, kan blive opfrisket og få nyt liv tilbage. Metoden er rigtig god samt hurtig og let at udføre enten som gør-det-selv gulvafslibning eller udført af en professionel gulvmand. I mange tilfælde kan det ikke betale sig at udføre afslibningen selv idet en fagmand kan gøre det hurtigere og har billigere indkøbspriser. Men lad det komme an på en prøve ved at ringe lidt rundt. Hos Gulvspecialisterne får du billig gulvafslibning priser og gulvarbejde med kort ventetid. Vore dygtige gulvfolk står klar til at hjælpe med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling uanset hvor i landet du bor. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os for en snak og et godt tilbud.

Gulvafslibning bør udføres af en fagmand

gulvafslibning der fjerner stort set alle former for overfladebehandling. Her ses en gulvafslibning der er igang med dagens gulvarbejdeAfslibning af et trægulv udføres bedst af en fagmand som har viden og erfaring indenfor området. Har du et gammelt trægulv som du påtænker at afslibe selv? så læs med her for vi giver en række nyttige tips og informationer om de mange muligheder, og ikke mindst faldgruber, der er når et trægulv skal have en ny overfladebehandling.

“En professionel gulvmand er billigere end du tror – ring til gulvspecialisterne.dk og få et godt tilbud”

Gulvarbejde udføres billigt

gulvafslibning af et trægulve. her på billedet ses en gulvslibemaskine og en gulvmand igang med dagens arbejdeDu sidder måske med en tanke om at få gulvafslibningen eller gulvarbejdet udført så billigt som overhovedet muligt og den tanke er ikke unormal for de fleste. For det kan være en meget dyr fornøjelse at få afslebet sine trægulve hos enkelte gulvfirmaer. Andre gulvmænd og mindre gulvvirksomheder har til gengæld nogle særdeles fornuftige gulvafslibning priser, der er så konkurrencedygtige, at det ikke kan betale sig selv at udføre gulvarbejdet. Husk på at et gulvfirma køber sandpapir, olie, lak og lud samt rekvisitter direkte hos producenten eller hos en grossist, og derfor har de betydelige lavere indkøbspriser end en gør-det-selv mand.

Billig gulvafslibning priser

Ofte er et gulvfirmaes indkøbspriser kun en tredjedel af det en gør-det-selv mand skal betale for at betale for hjemmegjort gulvafslibning. Det er også på betingelse af at gulvfirmaet indkøber store partier og mængder for at få de lave priser. Det giver sig til gengæld ofte udslag i billig gulvafslibning priser.

Gør-det-selv gulvafslibning er en mulighed

gulvafslibning og afslibning af trægulve. Her ses en gulvslibemaskine der er igang med en afslibning.  Fuldslibning, mellemslibning, let afslibning, grovslibning og fuldslibningOfte i forbindelse med gør-det-selv gulvafslibning er det en betingelse for gulvmaskine lejen, at lak, lud, olie, sandpapir og rekvisitter købes det samme sted som tilbyder gulvsliber leje. Det er altid til en særdeles høj pris hvor gør det selv kunderne trækkes ind i butikken med den billig gulvsliber leje. Og det er billigt at leje gulvslibemaskiner i større farvehandlere og byggemarkeder. Her kan man for et sted mellem 199 til 299 pr. døgn leje en gulvslibemaskine til at udføre afslibningen.

Udlejning af gulvslibemaskiner

Gulvslibemaskiner til gulvafslibning er ofte semi maskiner som vejer 25 kg så de kan være i bagagerummet på en ford KA, men skal trægulv afslibes på en håndværksmæssigt korrekt måde er det nødvendigt med betydelig mere tyngde på maskinen. Derfor benytter en professionel gulvmand en gulvslibemaskine der vejer 72 kg. og ikke kan være i bagagerummet på en bil. Endvidere er det ikke nok med en gulvslibemaskine for der skal også afslibes på steder som er svært fremkommelige samt trin, hjørner og kanter.

Sæt gulvslibemaskiner og gør-det-selv afslibning

Der skal derfor benyttes et helt sæt af slibemaskiner:

  • gulvafslibning af et trægulv. en gulvmand er igang med afslibning og efterbehandling af et gammelt og misfarvet trægulve., dette ser du her på billedet.Valsesliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Polermaskine
  • Industristøvsuger

Det er simpelthen en nødvendighed for at man kan få den rette finish på trægulvet. Det er ikke blot noget jeg siger men en række gør-det-selv folk har selv draget deres erfaring med dette og mange har ofte været på grådens rand.

Gør-det-selv gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling

De mange gange hvor en gør-det-selv mand har ringet til os og med gråd i stemmen bedt om hjælp er ikke i småtingsafdelingen. Og der er ikke noget værre end at have brugt en hel weekend på afslibningen af et værelsesgulve, og så med rygsmerter, en sveddryppende krop som er smurt ind i støv og savsmuld hvor konen i sidste ende er mildesttalt utilfreds med det færdige resultat og dermed en husbond der er helt knust. For det er naturligvis enhver rigtig mands visdom og praktiske håndelag der gør, at han kan fremvise evnerne som en god husbond.

NOTE: Det er altid en god idé at kontakte en professionel gulvmand og få arbejdet udført billigere eller til samme pris for at undgå at bruge for mange penge samt den ydmygelse at se sit livs gulvprojekt gå fuldstændig i vasken.

Finslibning er en naturlig del af gulvafslibningen

gulvafslibning og afslibning af et gammelt og slidt trægulv. Misfarvning og afslibning gør en virkelig stor forskel. Også afslibning af dørtrin, trappetrin, vindueskarme, køkkenbordplader og andre vandrette emner i træVi skal naturligvis ikke male fanden på væggen idet en gulvafslibning kan lade sig gøre såfremt man har lidt fingersnilde og håndværksmæssige evner. Bruger man blot den tid der er nødvendige for at indhente de rette informationer og vejledning til udførelsen, så er man i hvert tilfælde et godt stykke på vejen. Vi tilbyder hjælp til alle gør-det-selv folk som er kørt fast i et projekt hvor vi gerne kommer og gør det færdigt. Vi kan også på forhånd lave en aftale om en såkaldt ‘medslib’ hvor vi afsliber dit trægulv hvorefter du selv behandlinger det. Eller omvendt hvor du selv grovsliber og hvor vi efterfølgende finsliber og behandler. Det er en rigtig god kompromisløsning hvor man selv kan prøve kræfter med gulvarbejdet og hvor vi garanterer for det færdige resultat.

Pakkeløsning udlejning og gulvsliber leje

gulvafslibning hvor du kan se før og efter at selve afslibningen er udført. Gulvmanden styrer guvlslibemaskinen rundt med stor behændighed. En gør-det-selv gulvsliber vil ikke kunne gøre det på samme måde.Jeg glemte forøvrigt at oplyse om at vi har en pakkeløsning til gør-det-selv afslibning. Her tilbyder vi gulvsliber leje. Udlejning af en gulvslibemaskine til brug for professionel afslibning samt en kantsliber, hjørnesliber og polermaskine. Endvidere har vi en stor industristøvsuger som også er med i pakken. Vores pakkepris er kr. 1400 i døgnet og du skal regne med et sted mellem 2 og 3 ugers ventetid. Så er du tilgengæld fritstillet om hvor du skal købe de rekvisitter og gulvbehandlings midler. Vi stiller ikke krav om at du skal købe dine produkter hos os lige som andre udlejere af gulvslibemaskiner gør.

Gulvslibemaskiner skal være velholdte

gulvafslibning og efterbehandling af træ og trægulve. Gulvbehandling der virkelig  rykker noget.Her får du vedligeholdte gulvslibemaskiner som har en lige valse der sliber gulvet ensartet og jævnt. Dette er ikke altid tilfældet ved de misligeholdte udlejningsmaskiner fra byggmarkedet. Vi garanterer absolut professionelle kvalitets maskiner, og idet der er næsten 50 kg forskel i vægten kan du også hurtigere og letter afslibe trægulve med vore maskiner, simpelthen fordi der er betydelig mere vægt og tyngde på maskinerne. Sidst men ikke mindst får du også en grundig vejledning i brugen af vore maskiner og vi har en 24 timers hotline service, så du altid kan komme i kontkat med en af vore medarbejdere som kan hjælpe dig såfremt du kører fast i projektet. Som sagt kan vi også færdiggøre gulvslibeprojektet såfremt du opgiver midtvejs.

Gulvspecialisterne er dit gulvfirma, som træder til med kort varsel. Alle former for gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling tilbydes til fordelagtig og billig gulvafslibning priser og naturligvis med kort varsel. Alt henvendelse til os er gratis og helt uforpligtende.