Gulvfirma der kan gøre en forskel for dit gulv

Gulvfirma der varetager alle former for behandling af trægulve. Ønsker du en overfladebehandling af dine trægulve? Som en specialitet har vi renovering af træ og trægulve. Vurdering og ekspertise i netop gulvopgaver af den ene eller anden slags. Gulvafslibning og efterbehandling med det ene formål at skabe en smuk og slidstærk gulvoverflade. Besøg eventuelt vores gulvbutik og få viden og inspiration til din næste gulvopgave eller kig ned i vores gulvgalleri for prøver på alle mulige trægulve. Det er virkelig et besøg værd for gulventusiaster og andre med interesse for træ som gulvmateriale. Vi har besøgende fra andre gulvfirmaer som selv har en gulvviden men ønsker referencer og at udvide sin horisont.

gulvfirma der virkelig kan gøre en stor forskel. Gulvafslibning og gulvafhøvling med en gulvbehandling med olie, lak, lud, sæbe, voks, bejse, hvidpigment eller noget helt andet

Gulvvirksomhed og gulvfirma

Vi er et gulv firma som har alt i et hus – et rigtig gulvhus med gulvforretning, gulvsneskeri og gulvsalg under samme tag. Her er der gulvudsalg på gode danske trægulve i rigtig god kvalitet. Du finder gulvsalg fra et gulvkompagni der tager dig med på en gulvrejse ind i en anden verden. Det er det rigtige sted for dig som har behov for et nyt trægulv eller blot overvejer det – eller dig som har et trægulv der skal opfriskes og få nyt liv.

“Gulvbranchen er vores hjemmebane og vi er gerne behjælpelig med alt som kan fremme trægulve som en populær gulvbelægning.”

Og alt som kan hjælpe til med at promovere gulverhvervet er vand på vores mølle og med til at skabe bedre vilkår for træ som gulvmateriale.

Gulvmand der kan sit håndværk til mindste detalje

Gulvfirma med en udstrakt guvlservice. Afslibning og afhøvling af trægulve, herunder gulvrenovering og gulvarbejde af forskellig slags. Men kun gulvbearbejdning af træ og trægulve er vores specialeHar du behov for en gulv mand? Så kan du få hjælp her hos os. Vi er gulvmænd med mange idealer og en gulventusiasme ud over det normale. Med en stor gulvviden og gulverfaring er vi den gulvsnedker du lige står og mangler. Vore gulvfolk står klar til at hjælpe dig med gode gulvafslibning priser samt kort ventetid. Og har du behov for et besøg af en rigtig gulvnørd så er du kommet til det helt rigtige sted. Fra dag-til-dag kigger vi gerne forbi for en snak og en vurdering af dine gulve, hvor du kan få en idé om de mange muligheder og en indstigt i hvad dit trægulv kan tåle. Uanset om du er gulvfanatiker eller en gør-det-selv gulvmand så kan vi hjælpe dig med alt indenfor gulvtekniske spørgsmål. Gælder det gulvstil eller hvad der er gulvmode er vores gulvgalleri det helt rigtige sted for et besøg.

NOTE: Skulle du have behov for en gulvoperatør som kan styre selv de største gulvslibemaskiner så kan vi også klare det.

Gulvfirma med gode gulvservice

guvlfirma med store traditioner og en masse viden. Men ikke nok med det for hos gulvspecialisterne er der virkelig substans og kvalitet i enhver detalje.Gulvservice er den måde som vore kunder opfatter os som gulvvirksomhed på. Hvordan vi i det hele taget giver en god gulvservice til vore kunder. Det gælder både før-, under- og efter at gulvarbejdet er lavet og skulle gerne være noget som vore kunder husker – også når gulvforløbet er færdigt. En god gulvservice er når kunen føler sig tryg ved at henvende sig til os, men også at han/hun føler den rette feedback og har at gøre med et kompetent gulvfirma. Det er vigtig at der kan træffes oplysninger på et oplyst grundlag, det vil sige at han/hun har fået de rette informationer, har fået svar på sine spørgsmål samt sidst men ikke mindst har fået informationer til at kunne træffe det rette valg. Netop før beslutningen bliver truffet fra kundens side er det en del af vore gode gulvservice at vedkommende bliver veloplyst med de faktuelle forhold samt har fået den information som er nødvendigt for at kunne træffe den rette beslutning.

gulvfirma med speciale i renovering af træ og trægulve. Gulvafslibning, gulvafhøvling samt naturligvis gulvbehandling med bejse, lud, voks, sæbe, olie eller lak. Gulvservice efter kundens ønske og behov

Gulvvurdering og gulvtjek

Vi lægger meget vægt på at kundens gulv bliver analyseret med en gulvvurdering og et gulvtjek for at vide hvordan gulvets tilstand er:

  • Hvad er gulvtypen?
  • Hvilken træsort?
  • Hvilken overfladebehandling?
  • Er gulvet lagt korrekt?
  • Er der uforholdsmæssig store revner imellem gulvbrædder eller parketstave?
  • Er der angreb af borebiller?
  • Gulvknirkeri?
  • Er der løse gulvbrædder eller parketstave?
  • Hvordan er undergulvet?

og en masse andre ting. Dette gulveftersyn danner udgangspunkt for en snak med kunden hvor hans/hendes egne ønsker og behov tages i betragtning sammen med emner som gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse.

Gulvtilbud i den billigere ende

Der træffes nu en beslutning ud fra de faktuelle forhold samt kundens ønsker og behov. En sammenfatning ridses op og der udarbejdes et tilbud, og når dette er accepteret udfærdiges og fremsendes en ordrebekræftelse.