Gulvpleje

Gulvpleje
Gulvpleje

.

Hvofor gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt og dejligt med trægulve og træ i boligen. parketgulve og plankegulve tilfører privaten noget ganske anderledes, i opholdsstuen, børneværelset eller et hovedkontor i en erhvervsvirksomhed. Træ giver et strøg af velvære, eksklusivitet og hygge på én gang. Ved at rengøre, vedligeholde og pleje et pankegulv eller parket korrekt, vil du få en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der bruges de perfekte plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af trægulve. Fejl benyttelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan herudover give problemer at forlade parketgulve for vådt ved gulvvask. Ligegyldig hvilken overfladebehandling trægulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over rum tid. Skrappe rengøringsmidler på trægulve er unødvendigt.

Gulvpleje af lak, olie og lud plankegulve og parketgulve?

Har du et ludbehandlet parketgulv eller plankegulv bør det rengøres med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Gulve med lak kan med god nytte rengøres med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. Oliegulve kan rengøres med natursæbe eller oliepleje, der meget enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvrengøring og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder gulvrådgivning om gulvvedlgieholdelse, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. I fald boligen har et grimt og slidt pankegulv eller parket, kan det være fristende med en gulvsanering og udskiftning. Ofte behøver du næppe at udskifte dit gulv, men kan begrænse sig til en slibning. Gulvmanden har mange muligheder
for gulvrenovering, herunder slibning, gulvafhøvling og behandling, så dit udtjente plankegulv eller parketgulv forvandles til nyt. Vi benytter let slibning, gulvafslibning og fuldslibning til renovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver ofte det nydeligste slutresultet. Her slibes træet helt, så behandlingen påføres nyslebet træ. Herefter kan der anvendes en ny overfladebehandling med olie, lud, lak og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes parket eller plankegulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Fremgangsmåden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med voks, olie, lak eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny overflade. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om vedligeholdelse, rengøring og afslibning og gulvpleje.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.