Trægulve i Middelfart har også behov for gulvafslibning

Bor du i Middelfart, Strib eller omegn så hjælper vi dig gerne med gulvafslibning og gulvbehandling af dine gulve. Gulvoverfladen fjernes så gulvet kommer til at fremstå trærent, hvorefter der kan påføres en ny og smuk overfladebehandling. Det kræver års erfaring at udføre et sådant stykke gulvarbejde så det bliver pænt, og derfor er det altid en god idé at benytte en professionel fagmand. Det er vi, og derfor er det et rigtig godt valg at vælge os til din næste gulvrenovering i Middelfart.

Gulvafslibning i Middelfart

Mulighederne er mange når du bor i middelfart. Her kan du eventuelt kigge forbi vores gulvbutik og showroom og se de mange forskellige muligheder for gulvbehandling:

  • middelfart med de mange trægulve kan virkelig bryste sig af at have en god gulvsliber. Gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling med olie, lud, sæbe, lak eller voks. Sæbe
  • Voks
  • Lud
  • Olie
  • Lak

eventuelt med en hvidpigmentering som hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Det er populære gulvløsninger som altid passer til danske boliger, indretning, møbeldesign og ikke mindste arkitektur.

Muligheder for gulvafslibning

Når trægulve skal afslibes er der flere forskellige muligheder, idet en afslibning kan tilpasses træet og trægulvets beskaffenhed. Ethvert trægulv må behandles med omhu, og derfor er der ingen grund til at fjerne mere træ end højest nødvendigt. Et trægulv holder ikke evigt, men ved at foretage en regelmæssig vedligeholdelse kan gulvoverfladen gøres slidstærk. Blot ved almindelig gulvvask kan trægulvet normalt blive pænt, men såfremt det har ridser, hakker eller andre skader, så må der grovere midler til. Her er en afslibning eller, i værste fald, en afhøvling 2 metoder som kan drages i anvendelse.

NOTE: En helt tredje metode som sjældent finder anvendelse er en gulvsanering hvor trægulvet fjernes og der lægges et helt nyt.

 

Næsten uandede muligheder

Uanset hvor grim og hærget trægulvet er, kan en professionel gulvmand med lidt tryllerier, skabe en smuk ny renoveret gulvoverflade. Metoden hedder, som sagt, en gulvafslibning hvor gulvoverfladen bearbejdes med sandpapir indtil den er pæn og helt uden den gamle overfladebehandling. Her benyttes en stor gulvslibemaskine som bearbejder gulvoverfladen med sandpapir. Denne gulvslibemaskine kaldes også for en gulvsliber og har en stor valse hvorpå der er påsat sandpapir.

“At benytte en stor gulvslibemaskine er ikke for tøsedrenge, – det kræver mod, udholdenhed og et koldblodigt sind.”

 

Vi er din gulvmand i Middelfart

Om du bor i Fåborg, Svendborg eller måske Nyborg gør ingen forskel for os. Vi udfører gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling over hele Fyn lige fra Odense til det sydlige langeland. Og om nødvendigt tager vi gerne over Middelfart til Fredericia og udøver vores håndværk her. Kontakt os for en snak om dine trægulve, såfremt du har behov for en gang gulvafslibning.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.