Odense er byen hvor vi afsliber og afhøvler træ og trægulve

Gulvafslibning i Odense udføres efter ønske. Opfriskning af gamle og slidte trægulve i Odense så de bliver helt ukendelige. Alt gulvarbejde udføres så den endelige finish lever op til dine forventninger til det nyafslebne trægulv. Uanset hvilken type af gulvbehandling du ønsker, kan vi hjælpe dig.

  • odense gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Leje af gulvsliber i odense start, xl-byg, bauhaus, silvan eller andre stede. Vi udlejer gulvslibemaskiner i hele sæt. vel at mærke professionelle gulvslibereOlie
  • Hvid olie
  • Lak
  • Hvid lak
  • Lud
  • Hvid lud
  • Voks
  • Sæbe

er alle typer af gulvbehandling som vi kan anbefale. Nogle behandlingsformer egner sig bedre end andre til specifikke trægulve, herunder planke-, parket eller lamelgulve.

Gulvafslibning i Odense

Vi har været det lokale gulvfirma i Odense i mange år, og kender efterhånden et hvert hjørne og krog i byen. Vi har derfor bearbejdet rigtig mange trægulve i alle områder af Odense med gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling.

Få mest ud af dit trægulv

At få sit trægulv til at performe på den helt rigtige måde er en rigtig stor udfordring. Der er nemlig en række ting som man må tage i betragtning for at skabe helhed og harmoni i boligen. Her er trægulvet en vigtig medspiller idet det er en stor og sammenhængende flade som visuelt har enorm betydning. Vi oplever det ofte ved gulvafslibning eller andre former for renovering af trægulve, at forandring af gulvudseendet giver et helt andet miljø i boligen.

” Lyse farver, mørke farver, overfladestruktur og nuancer, kan med en ganske almindelig afslibning og efterbehandling gøre underværker i en bolig. “

Lad dit trægulv skabe harmoni i hjemmet

At skabe den rette helhed og balance i mellem farver er endnu et kapitel helt forsig. Spørg bare en malermester om hans erfaringer med farver og farvesammensætninger på boligens lofter og vægge. Nøjagtig det samme gør sig gældende ved trægulve, som kan indfarves på en række forskellige måder, enten med bejdse eller med hvidpigment. Der er naturligvis altid den mulighed at et trægulv kan fuldmales, hvilket dog vil være synd og skam. Helheden bliver først komplet når farvesammensætningerne er på plads, og man har gjort de endelige overvejelser omkring kunst, møbler, interiør samt boligindretning i det hele taget.

NOTE: Gulvindretningen kan underbygge den gode gulvbehandling som det nyafslebne trægulve får.

Odense og trægulve

Såfremt du vælger at få dine trægulve i Odense frisket op af et professionelt gulvfirma, så kan vi som nævnt hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os, enten pr. telefon, mail eller via vores formular på kontakt siden. Enhver henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *