Svendborg du dejlige by med de mange trægulve

Svendborg er stedet hvor vi udfører rigtig mange gulvopgaver. Svendborg bymidte har mange af de rigtig gamle og massive trægulve som enhver gulvmand godt kan lide. Det er helt anderledes med de nymodens tynde lamelgulve der ikke holder til ret mange afslibninger. De gamle massive fyrretræsplankegulve kan afslibes et hav af gange og er altid af en rigtig god kvalitet. Der findes også ret så mange trægulve i eg, som typisk er fra de midtfynske skove. Her blev træ til gulvbrug fældet og savet op som gulvbrædder til brug i de Fynske boliger.

NOTE: Idag bliver de fleste trægulv præfabrikerede som lamelgulve, de såkaldte ‘klikgulve’. 

Gulvafslibning i Svendborg

svendborg gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Gulvafhøvling, gulvbehandling med lakering, ludbehandling.Afslibning og efterbehandling af trægulve udføres i Svendborg, Fåborg, Assens, Nyborg og alle mulige andre steder på fyn. Private, offentlige og virksomheder er vore kunder og vi har altid en kort ventetid. Enhver form for gulvarbejde udføres til mindst muligt gene for medarbejdere og familiens medlemmer, og derfor tager vi hensyn til arbejdstider og arbejder også udenfor normal arbejdstid.

Gulvindretning der skaber harmoni

Har du iøvrigt spørgsmål til gulvindretning og gulvbehandling af trægulve, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for en yderligere snak. Enhver henvendelse hos os er gratis og helt uforpligtende. Med en afslibning af dit trægulv kan du være helt sikker på at få en rigtig flot gulvflade, som giver rummet og hjemmet et helt nyt liv. Har du et trægulv af en af de nordiske træsorter? kan du være sikker på at få et lyst gulv, som vil harmonere med boligens farver og øvrig boligindretning. Eg, bøg, ask og fyr er de mest benyttede træsorter som benyttes til trægulve.

“Danske og skandinaviske træsorter har alle det lyse og smukke træved som passer godt til dansk arkitektur.”

Gulvbearbejdning af gulvmanden i Svendborg

Som den lokale gulvmand kender vi byen ud og ind. Vi har lavet rigtig meget gulvarbejde her og hjælper dig gerne med dit gulv også. Faste lave gulvafslibning priser og kort ventetid, gør at vi er konkurrencedygtig samtid med at gulvarbejdet udføres i allerbedste kvalitet. Kontakt os gerne for en gulvsnak, det er gratis og helt uden forpligtelse.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *